5 semne clare ca iubita ta te iubeste

Există mai multe moduri de a spune dacă partenerul tău te iubeşte şi dacă ii pasă de tine. Când eşti într-o relaţie este uşor sa pui sub semnul întrebării dacă cealalta persoană într-adevăr te iubeste sau nu. Cel mai mare indicator că prietena ta indrăgostită de tine este nivelul de interes pe care ea il arată fată de tine.

Aici te vom ajuta să determini dacă partenerul tau te iubeste sau nu:

Dacă ea este cea care ia măsurile:

Un semn foarte bun faptul că ea vrea s ă iti dea mereu pupici fără sa ceri, sau atunci cand mergeti pe stradă flirteaza mereu cu tine. Acestea sunt semne clare că este atrasă de tine.

Dacă te intreabă dacă o iubesti

O fată care nu te iubeste rar va întreba dacă o iubesti. Prin urmare, este foarte bine ca ea să ceară de multe ori să-i spui ce simti pentru ea.

Dacă răspunde mereu la sms-urile tale

Daca iubita ta iti inapoiaza fiecare sms, este pentru că îi place să se gândească la tine atunci când nu sunteti impreuna. Sms-urile si mesajele sunt scrise atunci când o persoană se gandeste la cealaltă când nu sunt impreună.

Dacă de fiecare dată când vrea să facă ceva se consulta cu tine…

Dacă iubita ta vrea să meargă să să cumpere orice sau să meargă undeva, si te intreabă mereu dacă vrei sa mergi, este pentru că ea vrea să împartă acţiunile sale viata cu tine.

Dacă face compromisuri

Mândria, egoismul şi lăcomia sunt toate indiciile lipsei iubirii. Dacă iubita ta isi recunoaste greseala superficială şi mândria ei de a păstra relaţia dumneavoastră în armonie şi în pace, atunci esti norocos sa ai o prietena iubitoare. Aminteste-ti că mândria este diferită de onoare, pentru prima poate apăra ceea ce este greşit şi aceasta din urmă apără ceea ce este drept.


  Postat de denysman la 26 octombrie 2014 - 04:04  
Nu ai nevoie de 5 semne , iti ajunge unul singur si se masoara grosimea in centimetri ...si nu este ceea ce crezi tu :)) Se numeste PORTOFEL.
jquery-ui-1.8.8.custom.min