Ba` esti nebun/a!? :))

La doua strazi distanta, NV, cca 230 m fata de biserica italiana, situata in apropierea intercontinentalului, am avut prima intalnire; nu imi este rusine si recunosc ca nu mai tin minte numele demoazelei, deh... fire sensibila! (ceva gen: "O chema.." :)) Ca o avalansa, asa curg gandurile... Dar ce te faci cand mergi la pas grabit pe unde ai mai calcat si-n trecut, amintindu-ti cu lux de amanunt? Recunosc! Nu am nici macar o poza din copilarie; imi placeau cuburile rubik. Au disparut! Rotatiile si schematica nu... Am 4 tricouri, 5 perechi de pantaloni, 3 camasi, 3 palarii, doua sepci, 3 gegi, o scurta de piele, doua perechi scarpi, trei adidas. Sa va spun si ce chiloti port? Ar fi prea mult... :))
Am gasit un ceas pe care l-am purtat acum doua primaveri. Gen: "Uite, l-ai uitat acum doi ani la mine...". - "Pastreaza-l". Nu-mi pasa! "Unde ai disparut?" Unii oameni sunt curiosi pe cand ceilalti... nu conteaza... la fel cum nu conteaza obiectele. Nu dau doi bani pe nimic. Pot da foc la casa, ma pis in jardiniera terasei de vis-a-vis, s.a.m.d.
Daca are importanta, deseori va creionez. Da ma! Pe voi :)) Astia care cititi, pe toti!
Imi place pepenele galben iar pastele cu scoici si fasole sunt preferatele mele, alaturate de un chianti. Mai e cineva razna? Voi creionati?
Adaugat de jok3r31 cu tema Diverse la data : 2017-03-26 05:42:20
261 raspunsuri
jak_75
  Postat de jak_75 la 26 martie 2017 - 05:49  
Hm
1211 raspunsuri
damian_laurentiu
  Postat de damian_laurentiu la 26 martie 2017 - 08:36  
Imi place ciorba de fasole cu sunca afumata,daca o gatesc eu! Imi place sa ma dau cu bicicleta,gasesc ca este o inventie empirica. nu am creioane,desenez abstract chiar daca nu pricep mare lucru....
637 raspunsuri
ancaE
  Postat de ancaE la 26 martie 2017 - 12:56  
Ba ,esti nebun?Topicul asta mi-a adus aminte de-o poiezi faina a lui Dan Herciu!

"Imi e dor de o despărţire fără explicaţii inutile un fel de : „ne mai vedem prin viaţa asta, poate de sărbători, cine ştie...” punct. apoi, să mă îmbăt prin crama lui don’ Titi / să cinstesc necunoscuţi / dimineaţa să mă asculte fascinaţi cum le povestesc despre tine / apoi să-l pocnesc pe ăla de a zis : „...dă-o dracu’ de proastă!” îmi e dor să te mint privindu-te în ochi cu cel mai inocent zâmbet posibil să-ţi spun : „eşti singura femeie din viaţa asta, poate ne căsătorim, cine ştie...” apoi, să te înşel cu cea mai bună prietenă a ta / chiar de ziua ei / dimineaţa să mă asculte fascinată cum îi povestesc despre tine / apoi să-i şoptesc la ureche: „...eşti o curvă!” îmi e dor să mă cert cu toată lumea care îmi cere explicaţii inutile să le spun la toţi: „habar n-aveţi cum se omoară o iubire...” apoi, să-mi iau cortul şi să plec la Sâmbăta de Sus / să mă spovedesc / dimineaţa să mă asculte fascinaţi toţi popii cum povestesc despre tine / apoi să le spun : „...cam aşa ceva este Dumnezeu!” bagă-te în gândurile mele dacă ai curaj eu mi-am târât dragostea până la sfârşit "
1874 raspunsuri
LadyGi
  Postat de LadyGi la 26 martie 2017 - 16:50  
Am inteles, nu porti chiloti:)))
5898 raspunsuri
slashu_marius
  Postat de slashu_marius la 26 martie 2017 - 23:30  
Independenta era nebuna!
5898 raspunsuri
slashu_marius
  Postat de slashu_marius la 26 martie 2017 - 23:35  

slashu_marius

Independenta era nebuna!
Ma rog, depinde din ce unghi privesti lucrurile, dar fata de persoana care o cunosteai online, era cu totul altcineva
6804 raspunsuri
Lilith_
  Postat de Lilith_ la 27 martie 2017 - 20:43  
Creionarea o practic de cand ma stiu,chiar daca uneori,ma enerveaza si as vrea sa opresc impulsu'...
Nu ma pot abtine,parca lipseste ceva mereu,daca nu o fac.Acea senzatie enervanta,acel bazait ciudat.
In engleza se numeste overthinking...Pentru ca,atunci cand ai nevoie sa cauti si sa gasesti ceva in cineva,in alte ceva-uri,e clar,suprasolicitarea...
Cel mai mult ma enervez atunci cand,intuiesc ceva si ignor intentionat,ca ulterior,sa constat ca aveam dreptate si m-am invartit in cerc,obositor...
Oamenii? Ma numar printre cei buni,rai,insuportabili,critici,exigenti cu sine si cu altii...Mi-am zis demult,nu cu deprimare,ci cu realism: n-o sa fiu niciodata fericita pe deplin. Imboldul interior de-a cauta ceva,mereu,nu ma lasa.
Aici,invidiez oamenii simpli in gandire,care iubesc ce au si au ce iubesc,fara alte virgule...
Cred ca suntem ceea ce iubim si uram in viata,deopotriva...Pepenele galben e preferatul meu :)))
Cat despre paste,nu prea..dar imi place inghetata.Oricand,oriunde :)
6763 raspunsuri
Purple7
  Postat de Purple7 la 28 martie 2017 - 09:08  
Sunt atat de ne-nebuna incat stiu ca am sa fac off topic. Dar nu ma lasa creioanele sa tac. Desenez frumos, scriu frumos, pun masa frumos, ma imbrac frumos, cand vreau glumesc frumos. Acum nu glumesc!
Sunt realista. Ma intreb cum poate sa aiba cineva mai putine tricouri decat pantaloni, chiar daca are si camasi, pulovere, hanorace. Un om va avea mai multe tricouri decat pantaloni, sau va avea foarte multe camasi. Daca spune altfel, ori minte, ori fabuleaza, ori inventeaza pentru ca nu i se pare important sa spuna chiar numarul tricourilor (sau camasilor in cazul cand nu prea poarta tricouri) pe care le are si mesajul este de fapt altul, nu numarul tricourilor lui. Este acest om, care spune ca are mai putine tricouri decat pantaloni un nmincinos, un mesager sau un nebun?
:]]
18880 raspunsuri
Deceneu1
  Postat de Deceneu1 la 28 martie 2017 - 17:07  
Din parte mea poti sa fii cum vrei , numai sa iti reziste organismul , aici e un mare semn de intrebare pt cei care isi traiesc viata la extrem ...Mai bine ai merge pe munte , sau ai medita , aceste chestii intrec ca senzatii extreme orice drog ...
18880 raspunsuri
Deceneu1
  Postat de Deceneu1 la 28 martie 2017 - 17:10  
Adrenalina , cel mai valabil si mai puternic drog , alaturi de iubire...
149 raspunsuri
jok3r31

autor

  Postat de jok3r31 la 29 martie 2017 - 14:21  
Sunt obosit. Dar va citesc. :)
6763 raspunsuri
Purple7
  Postat de Purple7 la 30 martie 2017 - 00:14  

jok3r31

Sunt obosit. Dar va citesc. :)
Creionatul te odihneste? :p

Vei putea accesa forumul in momentul in care pozele tale sunt aprobate, momentan sunt in asteptare
Click aici pentru a adauga o poza.

jquery-ui-1.8.8.custom.min