open4open, 36 ani, Romania , Iasi

Offline

Voteaza:
  puncte 13


Cuplu real, elegant si dornic de fantezii. Nu ne intereseaza mercenarii si nu dorim experiente online.. plaja de fantezii este nelimitata.Uram clasicismul si iubim fantezia... nu dorim contacte pentru"a tine legatura"... doar pentru oameni dotati, cu imaginatie, spontaneitate...nu raspundem mesajelor ce incep cu altceva decat o prezentare , profilelor fara o poza partiala macar sau celor ce confunda swing-ul cu prostitutia... pozele noastre sunt reale ... Ne plac distractiile dar asta nu inseamna ca ea o tarfa pregatita sa intalneasca pe oricine. Cei refuzati sau ignorati, incercati sa nu percepetirefuzul nostru drept jignire. Vulgaritatea este o formă de lașitate si mai ales de frustrare. Un om bun, dacă este vulgar, își pierde toată atractivitatea, cel puțin pentru noi. Eleganța are un farmec care nu se arăta prin lauda de sine ci întotdeauna se vede prin atitudini!!!

Basic Info

BunaRea
fata
Sagetator
19 Dec, 1987
2015-06-17 20:09:23

Infatisare

168 cm
50 kg
verzi
mediu
saten deschis

Background

Studii universitare (in curs)
marketing
Media/Cultura/Publicatii
700
necasatorit
Nu

Personalitatea

Engleza
Intr-un cort in padure
Un fluturas de noapte
Sport sau ceva sa-mi consume energia
Sa caut un film.
Ma incadrez in sfertul academic
Probleme sexuale
Sarim cu parasuta, facem scufundari subacvatice sau bungee jumping
Nu sunt hotarat
Sex in locuri neobisnuite
Rareori beau alcool
Nu

Contact

Romania
Iasi
iasi
Necompletat

Despre mine:

Despre mine ? Hmmm sa ma gandesc: sunt vegetariana, iubesc parfumurile, stiu sa ma comport cu un barbat din moment ce am deja unul..., dau spaga la medici, primavara merg cu picioarele goale prin nisip(vara nu pot de cearsafuri), imi place sa zambesc mult, ma trezesc dimineata....cu greu, schimb soneria telefonului lunar si niciodata nu stiu cand imi suna telefonul.

Perechea ideala:

Caut persoane interesante, cu imaginatie , initiativa,respect in afara patului...fara prejudecati, fara inhibitii.... Pentru ca primesc multe mesaje...specific...Raspund doar celor ce imi capteaza atentia....(un mesaj scurt dar captivant) celorlalti ... succes"

Prima intalnire ideala ar fi:

inedita...

Hobby-uri:

cuckold, dogging, stranger toilet, groped bus, party....

Muzica:

hard rock

Filme:

fast and furios

Carti:

anything mai putin...."primul pas"
jquery-ui-1.8.8.custom.min,jquery.uploadify.v2.1.4.min,webcam