Karina1990, 33 ani, Romania , Bucuresti

Offline

Voteaza:
  puncte 2


Cei pe care eu i am blocat este normal sa ma denigreze. Despre mine : Am sa ma descriu putin: O fata serioasa ,cu simtul umorului bine dezvoltat,modesta ,intelegatoare ,pasionata de sport ,cultura ,teatru ,echitatie, opera.Weekend-urile mi le petrec in compania prietenelor fie ca suntem la munte , intr un local select sau chiar la shopping .Mi se adreseaza destul de DES intrebarea:Cu ce ganduri pe aici ?Cu ce ganduri sa fiu fie ca sunt in cautarea unui partener , iubit fie pt a cunoaste oameni noi deschisi la minte cu care am ce conversa.Caut o persoana sa fie compatibila cu stilul meu de viata sau macar sa se integreze putin in pasiunile mele ! Domnilor cei care cautati aventuri de o noapte sa stiti ca nu ma incadrez in acest gen de cautari..Ahh si inca ceva cei care imi scriu doar mesaje de genul "Salut" ,"Buna" .cei care nu au poza de profil sau cei care folositi un limbaj trivial ( o sa-i blochez fara sa stau pe GANDURI)nu va asteptati sa va raspund ,pt ca nu o voi face niciodata.Multumesc pt intelegere.Rog si ofer seriozitate...Karina Mitroi pe fb

Basic Info

Karina Mitroi
fata
Leu
08 Aug, 1990
2015-01-28 22:09:00

Infatisare

170 cm
58 kg
negri
lung
saten inchis

Background

Studii universitare (in curs)
student, elev
Turism/Hoteluri
confidential
necasatorit
Nu

Personalitatea

Engleza
Intr-o casa pe plaja
Depinde. Sunt printre invitati?
Sa iau masa cu un prieten
Sa caut un film.
Ajung la timp
Calatorii
Vorbim la o cafea
Doi copii
Buzele si limba, sarut frantuzesc
Rareori beau alcool
Ocazional

Contact

Romania
Bucuresti
Bucuresti
Necompletat

Despre mine:

Numele meu este Karina Mitroi.Sunt o tipa calma, bine crescuta, educata. Ii rog pe cei care nu au sapte ani petrecuti acasa, sa se abtina. M-am saturat de singuratate si de vb false.

Perechea ideala:

Sa fiu sincera nu stiu cum as vrea sa arate barbatul ideal pentru mine ... pana acum am dat numai peste oameni falsi, mincinosi si fara un ideal in viata. Caut un baiat serios, atent care stie sa se poarte cu o fata, sa stie sa o faca sa se simta iubita, dorita si implinita. De multe ori exista perioade in viata cand totul NU merge perfect, pentru ca norocul NU a iesit in calea MEA. Sunt si situatii cand totul iese pe dos. Dar, asa cum se spune, norocul si-l face si omul singur cu mana lui. De cele mai multe ori am fost o tipa naiva . AM FOST !!!!

Prima intalnire ideala ar fi:

Nu am stat foarte mult pe ganduri sa-mi fac profilul asa ca, daca nu am scris prea multe iti spun ca nu sunt o fata usoara care se lasa pacalita de primul venit.

Hobby-uri:

Hobby-urile, ca si preferintele, sunt variate. Poate fi vorba de muzica, calatorii, concerte, echitatie , teatru, sport, de astronomie, de fotografie sau de cu totul alte lucruri, pana la colectionarea a tot felul de obiecte, mai mult sau mai putin obisnuite. Insa, de ce avem nevoie de ele?

Muzica:

Fiind o persoana civilizata ... nu vreau sa jignesc pe nimeni...fiecare asculta ceea ce ii place.

Filme:

Dragoste, actiune , sf, politiste , documentare etc.

Carti:

Nu as vrea sa insir toate cartile pe care le-am citit. Nu ca ar fi foarte multe dar ar insemna ca mi-as pune toata viata pe tava si nu am de gand .
jquery-ui-1.8.8.custom.min,jquery.uploadify.v2.1.4.min,webcam