Despre homosexuali...

Dintotdeauna mi-am dorit un prieten gay. Mi se pare genial: tu ca fata sa ai pe cineva care stie tot ce-i hot, tot ce-i in trend sau nu si in prezenta caruia poti vorbi la nesfarsit despre barbati si nu s-ar plictisi niciodata. Ok, unii ar spune ca pentru asta exista prietenele. Da, intr-adevar exista prietenele in preajma carora poti vorbi despre tot ce-ti trece prin cap, dar, in ceea ce priveste un gay treburile stau cu totul altfel.

El te-ar certa pentru ca o suvinta nu-ti sta lipita de cap, sau pentru ca bulinele de pe fusta nu se asorteaza cu clama din par, ti-ar da sfaturi neconditionate, nu te-ar dispretui niciodata, nu ar fi gelos pe tine sau posesiv, intotdeauna va fi sincer (pentru ca nu are nimic de pierdut) si plus de asta, ar fi atat de frumos si de aranjat incat numai daca l-ai vedea ti-ai face ziua mai frumoasa.

Nu-mi plac oamenii care fac discriminari. Stiu o gramaaaaaadaaaaaa de baieti care nu numai ca li s-ar umfla vena din mijlocul fruntii cand aud cuvantul gay, dar pe care nu i-ai mai putea opri din injuraturi si argumente absurde de genu' : "ca daca ma atinge unu mor sau mi-e greata cand ii vad pupandu-se".

Daaa ba fratilor, traim si intr-o societate atat de lipsita de prejudecati, incat nu numai ca vedeti gay pupandu-se sau facandu-si sex oral in mijlocul strazilor, dar special va cauta pe VOI, aia care aveti ceva cu ei, doar ca sa va atinga.

Heelllooooooo, lumea se mai atinge si din greseala, sau imbulzeala...:)

Oamenii aia, adik homosexualii, nu ar face rau nimanui, au baruri in care se duc si nici dracu nu stie de ele, tocmai ca sa nu-i astepte la iesire o gasca de cocalari cu batele, si nu au absolut nicio legatura cu viata ta! Nu s-au nascut ca sa-ti faca tie rau, sau sa te polueze vizual sau mai stiu eu ce...pur si simplu asa sunt! Trebuie sa invatam sa-i acceptam pe cei din jur cu defectele si calitatile lor. Ne consideram mult prea buni si intelegatori, dar in realitate suntem plini de frustrari si prejudecati si ura si furie...

Dorinta de a trai intr-o lume mai buna se poate concretiza, doar daca noi vrem asta. Si ce daca o gasca de oameni veseli si imbracati colorat si dati cu gel, va dansa prin mijlocul Bucurestiului? N-ai sa poti dormi tu la noapte?

Hai sa nu mai fim ipocriti, pentru ca si noi avem piticii nostri, mult mai gravi uneori decat a celor unor oameni gay.

Si ca sa revin la partea de inceput, am sa mentionez ca mie chiar imi plac, sunt foarte dulci si amuzanti si fitosi..si mie nu-mi plac oamenii fitosi, dar pentru ei, fac o exceptie:PPS: si sa nu intram in discutia ca 2 fete pupandu-se sunt rupte din Rai, dar cand vine vorba invers...

Adaugat de nathalie la data : 2008-09-05 19:08
Categoria: Dragoste si Sex Afisari: 5580   Comentarii: 0
jquery-ui-1.8.8.custom.min