Online Dating: Statistici despre intalnirile online pe care trebuie sa le stii

Cuplurile casatorite care s-au intalnit online au o perioada de curtare in medie de 18,5 luni. Pentru cuplurile casatorite care s-au intalnit offline, perioada de curtare este in medie de 42 de luni.

Īn ultimul an 17% din cuplurile casatorite s-au īntalnit pe un site de dating.

1 din 5 persoane fara partener si-au dat intalnire cu o persoana pe care au cunoscut-o online.

1 din 5 persoane singure sunt intr-o relatie cu o persoana pe care au intalnit-o online.

Statistica de dating arata ca aproximativ 65% din barbati si 88% din femei iau in considerare personalitatea unui individ inainte de a decide daca sa iasa impreuna sau nu.

Īn jurul valorii de 44% din femei au exprimat dorinta de a se intalni cu barbati mai tineri decat ele, care, īn sine, suna destul de interesant!

Chestionatii cu privire la motivul pentru despartire, mai mult de 52 de persoane% au declarat ca infidelitatea a fost principalul motiv.

Īn anul 2003 s-a estimat ca trei milioane de oameni au platit pentru un serviciu de dating on-line.

In jur de 50 dintre barbatii care au vizitat un site de dating online, au avut 6 intalniri intr-un singur an. 58% dintre femeile care au vizitat un site de dating online, au avut 4 intalniri intr-un singur an.

Statisticile in legatura cu chat-ul online arata de asemenea informatii interesante despre dating. Modul ghidul de Internet intampina o persoana (cu cuvinte precum "buna", "hi"), a avut un impact asupra raspunsului. Rata de raspuns pentru "what s up" a fost de 42%, in timp ce pentru "how s it going" a fost de 53%.

Concepte, cum ar fi dragoste la prima vedere sunt, de asemenea, foarte acceptabile īn societatea noastra. Acesta a fost dezvaluit faptul ca aproximativ 75% din persoane au crezut in dragoste la prima vedere.

Din pacate, statisticile de dating au dezvauit faptul ca mai mult de 50% din adolescenti se despart de parteneri intr-o perioada scurta de timp.

Un alt lucru uimitor care a iesit la iveala din statisticile de dating, este ca majoritatea oamenilor nu sunt pregatiti sa-si schimbe comportamentul in ciuda faptului ca sunt constienti de faptul ca partenerii lor nu il accepta.

De asemenea, cercetatorii au subliniat faptul ca despartirile au loc datorita dependentei de droguri si consumului excesiv de alcool, care sunt in crestere.

Acest lucru arata ca abuzul de incredere si lipsa de respect fata de partenere este in crestere in randul tinerilor.

Statisicile au dezvaluit faptul ca aproximativ 20% din fete se continua cu o relatie, chiar daca partenerii lor le abuzeaza fizic si psihic.

Daca luam in considerare statisticile in ceea ce priveste relatiile abuzive, atunci aproape 80% din populatie crede ca abuzul, de orice fel,este daunator pentru ca o relatie sa creasca si sa se dezvolte normal.

Statisticile de dating online, de asemeneau au scos la iveala faptul ca diverse aspecte ale comportamentului oamenilor care isi dau intalniri in aceste vremuri. Se spune ca unul din trei cupluri care īncep o relatie online se implicati īntr-o relatie intima.

Aproximativ 50& din populatia tanara termina o relatie prin trimiterea unui e-mail, in timp ce altii prefera sa trimita un mesaj printr-un prieten apropiat.

Industria de dating online este acum in valoare de 4 miliarde de dolari in intreaga lume.
jquery-ui-1.8.8.custom.min