Psihopații sau portalurile organice

Voi începe cu un citat din Georges Ivanovitch Gurdjieff: "A considerable percentage of the people we meet on the street are people who are empty inside, that is, they are actually already dead. It is fortunate for us that we do not see and do not know it. If we knew what a number of people are actually dead and what a number of these dead people govern our lives, we should go mad with horror".

"Un procent important din oamenii pe care îi întâlnim pe stradă sunt goi pe dinăuntru, adică sunt deja morți. Suntem norocoși că nu vedem și nu cunoaștem acest lucru. Dacă am cunoaște numărul oamenilor deja morți și a morților care ne conduc destinele, am înnebuni de oroare".

Eu am întâlnit prima dată expresia în cartea "The secret history of the world" de Laura Knight-Jadczyk, apoi am aflat și de cassiopaea.org.

În esență, pe planetă ar coexista două tipuri de oameni, în toate rasele, cei care au sentimente și cei care doar le mimează, ultimii constituind "elita" din care stăpânii noștrii antrenează viitorii oameni politici, generali, mitropoliți, cardinali, șefi de clanuri mafiote sau paramilitare, bancheri, mari oameni de afaceri, savanți de renum, șefi de diverse organizații etc. S-au avansat procente mergând până la 50%, deși cred că procentul este exagerat pe ansamblul planetei.

Cei pe care îi recunoaștem ușor sunt rebuturile, majoritatea fiind fermecători, inteligenți și extrem de greu de detectat fără observații îndelungate. Ceea ce înseamnă că nu îi vei vedea dând cu piciorul într-un câine ori vorbind irevențios.

Pe măsură ce informațiile despre ei se răspândesc, apar și site-uri care îi tratează cu ură, sugerând înlăturarea lor prin forță, în loc să îi privească cu compasiune și să se delimiteze de ei fără să încalce ahimsa ori nonviolența.

Personal nu văd altă explicație plauzibilă pentru ceea ce se întâmplă pe planetă în ultimele cinci milenii oficiale care, conform lui Fomenko, ar fi patru. Toată preistoria este plină de statuete feminine, cinci milenii nu reprezintă nici măcar un procent în îndelungata istorie a raselor umane, chiar dacă reducem drastic rezultatele analizelor cu carbon radioactiv. Ce s-a întâmplat atunci când a apărut planeta Venus, pe 11 august 3114 î.e.n., de i-a determinat pe mayași să înceapă un nou calendar? Celor ce susțin stabilitatea orbitelor, le reamintesc că s-au găsit tăblițe astronomice în India în care Venus nu figurează! Având în vedere acuratețea celorlalte date, omiterea luceafărului era imposibilă!

Voi vedeți altă explicație plauzibilă?
Adaugat de bhairava cu tema Educatie si stiinta la data : 2017-01-03 07:34:17
17549 raspunsuri
Deceneu1
  Postat de Deceneu1 la 07 ianuarie 2017 - 02:26  
Exista un tip psihopatologie in care pacientul nu se poate concentra pe un singur subiect , incepe un subiect si se imprastie in 10 subiecte , il intrebi o chestie , el iti raspunde despre cu totul altceva , da citate interminabile , dar nu e capabil sa performeze el cu cateva comentarii originale...Vrea doar sa impresioneze ...

Vei putea accesa forumul in momentul in care pozele tale sunt aprobate, momentan sunt in asteptare
Click aici pentru a adauga o poza.

jquery-ui-1.8.8.custom.min