Intimitate

Intimitate
Cuplari.ro este un serviciu complet gratuit al carui misiune este sa fie o baza sigura si de incredere online pentru cei ce doresc sa isi gaseasca jumatatea. Pentru ca site-ul doreste sa va demonstreze ca se ingrijeste de siguranta si intimitatea voastra, membrii site-ului vor fi anuntati: cand serviciul cuplari.ro are nevoie de ele; despre felul in carre este folosita informatia, cu cine este impartita informatia, tipurile de securitate in functie de tipul de informatie,  cum poti sa iti updatezi informatiile.

Cuplari.ro respecta standardele intimitatii fiecaruia privind protectia informatiilor personale, echipa noastra incercand sa asigure cat mai bine siguranta sistemului site-ului cuplari.ro. Securitatea online este o chestiune complexa si de aceea, nu poate fi pe deplin asigurata. In cazul in care apare orice bresa de securitate, echipa noastra va remedia in cel mai scurt timp, orice problema.
Unele informatii, comentarii sau continut foto sau video, pe care le ofera un membru al site-ului in mod optional poate sa dezvaluie detalii personale despre acesta. Prin aceste informatii optionale, membrul site-ului isi manifesta intentiile si astfel isi exprima consimtamantul de a fi pe deplin responsabil de aceste date personale pe cuplari.ro.
Fiecare membru poate accesa sau cere accesul la propriile informatii pentru a fi modificate, sterse sau pentru a interzice utilizarea acestora pe cuplari.ro. De asemenea, fiecare membru, in momentul in care se inregistreaza pe site, se poate abona la newslettere si informatii promotionale.


Modalitatile de colectare a informatiilor
Fisierele de logare/inscriere in site, cookies, chestionarele de subscriere si inregistrare si profilurile de personalitate, informatiile aditionale precum viarsta, sexul, religia, ocupatia etc. , datele de profil si demografice etc. Exista si restrictii de varsta – utilizatorii site-ului trebuie sa aiba 14 ani impliniti, asa cum scrie si in pagina de Termeni si Conditii.


Optiunile utilizatorilor privind intimitatea
Utilizatorii au urmatoarele optiuni la dispozitie privind intimitatea lor, modificarea sau schimbarea informatiilor transmise catre cuplari.ro: ei pot sa isi schimbe parolele, informatiile de profil si cele ale setarilor.


Informatiile retinute de Serviciul cuplari.ro
Utilizatorul site-ului este rugat sa ofere informatii personale cand acesta incepe sa beneficieze de serviciul cuplari.ro, in momentul inregistrarii, cand participa la concurs sau cand raspunde la un sondaj, cand participa la chat sau cere o parola. Anumite informatii sunt obligatorii pentru a ii permite accesul la serviciile site-ului cuplari.ro. Utilizarea site-ului de catre membri, privind orice subiect al intimitatii, este parte a politicii prezente (Intimitatea) si a paginii de Termeni si Conditii.


Tipul de informatii cerute
Informatiile personale adunate de cuplari.ro pot include numele, adresa de mail sau adresa domiciliului, numere de telefon, informatii bancare, informatii despre aspectul fizic, fotografii, video, valori personale, interese si modul de utilizare a serviciului.


Cine are acces la aceste informatii?
Informatiile personale despre utilizator, atunci cand acesta se inregistreaza pe cuplari.ro si care se subscrie serviciilor noastre se folosesc pentru a ii oferi acces la diferite servicii. Toate precautiile au fost luate pentru ca in baza noastra de date, informatiile sa fie protejate. Doar un numar mic de persoane are acces la informatiile necesare in cazuri speciale. Bineinteles, informatiile personale ale membrului cuplari.ro nu vor fi preluate de a terta parte, vandute, schimbate etc. cu exceptia cazurilor de mai jos.

Cuplari.ro poate trimite oferte promotionale de la anumiti sponsori sau parteneri, ca urmare a consimtamantului dat de utilizator in timpul inregistrarii pe site, cu exceptia cazului in care utilizatorul alege sa nu primeasca astfel de mesaje, cel putin temporar. Daca nu doresti sa primesti oferte speciale de la cuplari.ro sau de la partenerii site-ului, alege aceasta optiune atunci cand te inscrii. Informatiile continute in reclama ta personala, in criteriile tale de cautare sau in profil pot fi accesate pe cuplari.ro, pe internet, prin mail (newslettere). Aceste informatii pot fi reproduse sau transmise de cuplari.ro de toate serviciile cuplari.ro pe internet, prin mail sau in diferite medii sau catre succesorul site-ului.

 

 

jquery-ui-1.8.8.custom.min