Lau_Tzu, 33 ani, Romania , Vrancea

Offline

Voteaza:
  puncte 0


Urmaresc sa imi largesc cercul de prietene cum m-am nascut baiat de data asta pentru ca imi plac femeile si sa imi gasesc o fata ce ar avea capacitatea sa simta cele 3-4 tipuri de dragoste, incepand cu o prietenie sau chiar si o dragoste la primul click :)

Basic Info

Niscoveanu Laurentiu-Catalin
baiat
Scorpion
07 Nov, 1984
2017-06-10 21:07:30

Infatisare

177 cm
78 kg
verzi
mediu
saten inchis

Background

Colegiu
altele
Non-Profit/Voluntariat
Necompletat
necasatorit
Nu

Personalitatea

Engleza
Intr-o cabana la munte
Depinde. Sunt printre invitati?
Sa gradinaresc
TV? Ce-i aia?
Ma incadrez in sfertul academic
Orice mai putin sensul vietii
Mergem la o cina romantica
Un copil
Preludiu lung
Beau alcool doar la ocazii
Da

Contact

Romania
Vrancea
Crema
https://www.facebook.com/Niscoveanu.Laurentiu.Cata

Despre mine:

Nici nu stiu cum sa ma descriu in fatza unei fete afara de a fi sarcastic si comic, simpatic, neluandu-ma prea tare in serios. Sa continui prin a zice ca nu trebuie sa beau alchool ca sa fiu sincer. Numele imi este Nişcoveanu Laurențiu-Cătălin. Imi plac glumele mai ales cele fine. Inteleg persoana in profunzime, imi place sa ascult, dar cand vorbesc vreau sa fiu auzit. Ador muzica gen Imagine Dragons, Sade, Metalica, AC/DC,Rage against the machines, George Michael, cam toata coloana sonora de la filmul Suits si Tupac ca exemplu, filmele afara de cele de groaza si cele de duzina cu buget redus, iesirile in natura, spiritualitatea ce nu implica statul in genunchi pentru castigarea nemuririi sufletului. Ador simplitatea, naturaletzea, tandretzea, unicitatea, zambetele, complicitatea, pasiunea si dragostea aia de trei feluri: cu vapai de caldura, cu fluturasi si descarcari de valuri de energie si cea cu frictziune de molecul. Lucrurile se schimba in timp, nu mai e dragostea la fel de mult de foarte mult timp cum nu mai e nimic la fel de cand sifonul a devenit apa minerala.

Perechea ideala:

Imi place inocenta aia de inceput sa fie protejata pentru totdeauna ca sa avem parte de dragostea inocenta, imi place sa nu depasim un sfert di bariere si sa lasam timpul sa isi faca treaba, daca avem o baza reala stiind ca intr-o relatie unele ziduri nu se darama tocmai pentru a simti pasiune, dragoste cu fluturasi si dragoste cu frictiune de molecule. Imi place sentimentul de a sta cu cea mai cunoscuta si apropiata si iubita straina pe care o cunosc.Cantareata de la Morcheeba spune: "In order to love, child we got to be strong." si cam asa e...dragostea trebuie protejata si de cei si cele din exterior. Acum depinde de cata experienta si inteligenta avem la dispozitie.

Prima intalnire ideala ar fi:

Depinde despre cum interactionam inainte de intalnire si ce hotaram.

Hobby-uri:

Jogging Biking Iesirile la munte

Muzica:

Morcheeba Sade Imagine dragons Tupac Michael Jackson AC/DC RATM Jimi Hendrix

Filme:

Iception Blueberry 2004 Jeux d'enfants

Carti:

Fram Ursul Polar Vechea Carte a Mortilor Caracterele de Jean de la Bruyere
jquery-ui-1.8.8.custom.min,jquery.uploadify.v2.1.4.min,webcam