Termeni

TERMENII SI CONDITIILE PE CUPLARI.RO SUNT REDATE EXCLUSIV IN LIMBA ROMANA

 

 • Conditii Generale

Cuplari.ro (denumit in continuare  "Cuplari" sau "Site-ul") este un serviciu de intalniri virtuale conceput in scopul relationarilor sociale. Prin intermediul internetului pe Cuplari poti cunoaste persoane noi, poti comunica prin intermediul chat-ului si poti vizualiza pozele altor utilizatori.

In cazul in care nu esti de acord cu Termenii si Conditiile enumerate de mai jos, te rugam sa nu accesezi acest Site si sa il parasesti de indata.

 • Acceptul Dumneavoastra


Acest document este considerat citit si totodata acceptat, atunci cand, accesand si utilizand procedurile indicate pe site, se procedeaza la completarea formularului de inregistrare bifand sectiunea "Accept termenii si conditiile".

Din motive de siguranta si de calitate a site-ului, Cuplari isi rezerva dreptul de a anula inregistrarea utilizatorilor care nu se identifica, folosind numele de utilizator si parola, pentru o perioada egala sau mai mare de un an. Ambele parti pot denunta unilateral inregistrarea, in orice moment, fara notificare sau justificare.

Utilizarea site-ului face obiectul limitarilor, conditiilor si restrictiilor stabilite de Cuplari din cand in cand la discretia sa. Cuplari are, in orice moment, dreptul de a modifica, limita sau intrerupe orice aspect sau caracteristica a serviciilor prestate, fara o notificare prealabila.

Cuplari isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori.

 • Calitatea de utilizator

 

Cuplari este un site dedicat adultilor cu varsta peste 18 ani.

Pentru a te putea inregistra si utiliza serviciile Cuplari trebuie sa implinita varsta de 18 ani.

Prin inregistrarea pe site si folosirea serviciilor Cuplari, declari ca ai capacitatea de a intelege acest Acord si ca vei actiona in conformitate cu toti termenii si conditiile acestui Acord.

Cu toate acestea, Cuplari nu ofera garantia ca utilizatorii serviciilor noastre se incadreaza in limita de varsta impusa si nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea site-ului de catre persoane minore care au incalcat acest Acord. 

 • Cum devii utilizatorul serviciilor Cuplari


Pentru a deveni utilizator al serviciilor Cuplari trebuie sa creezi un profil prin completarea fie formularului de site-ul Cuplari inserand cateva date personale obligatorii, fie accesand reteaua de socializare facebook.com.

Inscrierea utilizatorului prin completarea formularului de pe site:

Datele introduse trebuie sa fie actuale si complete.

Aceste date personale trebuiesc actualizate atunci cand intervin modificari (schimbare de varsta, oras, tara, etc.).

In cazul in care informatiile furnizate de tine se dovedesc false sau incomplete, ne rezervam dreptul de a inceta acest Acord si de a-ti interzice accesul pe site.

Toate informatiile care te pot identifica (nume, adresa de email etc.) sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite niciunei terte parti, cu exceptia situatiilor prevazute in Politica de Confidentialitate.

Veti completa formularul de inscriere prin introducerea unui nume de cont. Numele de cont trebuie sa contina un cuvant decent. Cuplari isi rezerva dreptul de a sterge acele conturi ce contin cuvinte ofensatorii, obscene sau cu tenta rasista, sexula etc, numere de telefon, adrese de e-mail, etc.

Contul dumneavoastra este personalizat si securizat printr-un cod de activare si parola. Codul de activare va fi trimis dupa inscriere la adresa de email pe care ati completat-o in formularul de inscriere. Daca ati completat o adresa de email falsa sau invalida, nu veti primi codul de activare si nu veti putea accesa contul creat pe Cuplari.

Sunteti responsabil pentru securitatea contului si a parolei, precum si pentru orice activitati desfasurate pe site prin intermediul contului dumneavoastra.

Nu veti dezvalui nimanui codul de activare, parola si nici nu veti permite accesul altui utilizator la cont dumneavoastra. De asemenea, prin prezentul Acord va angajati sa nu cedati accesul la site prin contul creat.

Fiecare utilizator va avea un singur cont pe site. In cazul in care descoperim ca ai mai multe conturi in acelasi timp, ne rezervam dreptul de a le anula si inclusiv chiar de a va mai crea vreodata un cont.

 

 • Reguli de utilizare a serviciilor oferite de Cuplari

Utilizand serviciile Cuplari va obligati:

 • sa nu folositi materiale hartuitoare, jignitoare, agresive, cu tenta sexuala, amenintatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile celorlalti utilizatori;
 • sa nu faceti reclama in scop comercial sau in orice alte scopuri;
 • sa nu introduceti pe site si sa nu transmiteti prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, programe sau fisiere menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze buna functionare a site-ului Cuplari;
 • sa nu copiati, traduce, vinde, adapta niciun material, text sau parte din acest site, indiferent de scopul urmarit;
 • sa nu introduceti pe site, sa nu distribuiti sau sa nu reproduceti materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau incalca proprietatea intelectuala fara acordul prealabil al proprietaruluis
 • sa nu utilizati poze pornografice, erotice, care instiga la rasism, violenta sau ostilitate, care contin reclame, care nu va apartin;

 

 

 • Drepturile Proprietatii Intelectuale


Continutul acestui site va este oferit dumneavoastra pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vandut, licentiat cu alte scopuri.

Cuplari.ro isi rezerva toate drepturile pentru acest site si pentru continutul acestuia.

Sunteti de acord sa nu va angajati in utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terte parti, in interes comercial.

 • Protectia datelor cu caracter personal

 

Conform Legii nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si a Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Cuplari  are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul colectarii datelor este: servicii de comunicatii electronice, servicii de relationare sociala, servicii de reclama, marketing.

Ulterior inscrierii, din rubrica Setari profil, fiecare Utilizator poate opta setarea frecventei de primire prin mail a unor notificari, referitor la activitatea profilului, prin bifarea casutei de creare a contului. In momentul inscrierii fiecare utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Cuplari prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului. Utilizatorii, prin acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului sunt de acord cu respectarea si indeplinirea de catre operator a tuturor obligatiilor legale cu privire la transferul datelor cu caracter personal la orice alta entitate.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de dezactivarea  contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciile Cuplari.

Administratorul site-ului Cuplari este operator de date cu caracter personal, inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. _____.

 • Siguranta

  Daca postezi si/sau dezvalui catre alti membri informatii confidentiale si/sau personale despre tine, o faci pe propriul tau risc.

 

Utilizarea login-urilor, parolelor si/sau a altor coduri de intrare este numai responsabilitatea utilizatorului. Utilizatorul trebuie sa mentina  secret confidentialitatea datelor personale.

In cazul in care sesizezi orice incalcare sau abuz asupra datelor de conectare trebuie sa informezi imediat Cuplari la adresa de e-mail [email protected]

Este in responsabilitatea ta, sa adopti masurile de siguranta persoanel cand interactionezi cu alti utilizatori, mai ales daca decizi sa te intalnesti offline sau in persoana.

 • Raspundere

 

Cuplari este o platforma care permite utilizatorilor postarea de informatii despre ei si contactarea altor utilizatori.

Cuplari nu organizeaza nicio intalnire si nu furnizeaza sfaturi de potrivire relationala sau relatii. Cuplari nu poate fi facut responsabil pentru comportamentul membrilor sau daca serviciile oferite nu sunt conform asteptarilor. Cuplari nu ofera nicio garantie pentru increderea, siguranta sau continuitatea acestui serviciu.

Cuplari nu verifica calitatea datelor, compatibilitatea sau siguranta utilizatorilor asupra sinceritatii, acuratetei sau completitudinii publicatiilor.

Esti de acord sa acoperi orice prejudiciu produs Cuplari pentru orice reclamatie a partilor terte (inclusiv taxe legale platite in numele nostru) referitoare la utilizarea de catre tine a site-ului, informatiilor si/sau alte materiale postate pe website de tine sau/si referitoare la o incalcare a contractului.

 • Dispozitii finale

 

Cuplari isi rezera dreptul de a modifica oricand: termenii si conditiile acestui site, aspectul, optiunile si facilitatile site-ului.
Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din termeni si conditii de utilizare sau termeni si conditii de utilizare in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori.

 • Contact Cuplari

 

Daca aveti intrebari cu privire la aceasta politica, va rugam sa ne contactati la [email protected] adresa de mail, ref: probleme de confidentialitate.

jquery-ui-1.8.8.custom.min