Politica de confidentialitate

INFORMATII GENERALE

Cuplari.ro urmareste asigurarea prelucrarii datelor cu caracter personal in stricta conformitate cu principiile privind protectia datelor reglementate de legile in vigoare. Prezenta politica de confidentialitate vizeaza datele cu caracter personal ale utilizatorilor Cuplari.ro ai acestei pagini de internet. Prin date cu caracter personal se intelege orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila, colectate prin intermediul acestei pagini de internet si contului Cuplari.ro.

 

IDENTITATEA OPERATORULUI

Datele cu caracter personal va sunt prelucrate de catre SC Felix Culpa SRL, o societate cu raspundere limitata de nationalitate romana, cu sediul in Bucuresti, str. Valea Ialomitei 2A, inregistrata la registrul comertului sub nr. J40/1130/2015  , avand cod unic de identitificare (CUI) RO34048526.
Date de contact:
Adresa postala: Bucuresti, str.Valea Ialomitei 2A, sector 6
Adresa email: [email protected]


CINE SI CE ESTE CUPLARI.RO?

Cupari.ro este un loc dedicat adultilor prin intermediul unui site de retea sociala, oferind utilizatorilor posibilitatea de a se conecta la comunitatea de utilizatori. Poate deveni utilizator al Cuplari.ro, folosind serviciile din site-ul Cuplari.ro, doar persoanele in varsta de peste 18 ani (numit in continutul prezentei “utilizatorul”) si in baza consimtamantului acordat cu privire la datele ce le va comunica si ii vor fi colectate.

 
CE FEL DE DATE PROCESEAZA CUPLARI.RO

Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor in scopul de a crea conexiuni semnificative, fara anumite informatii, precum detalii de baza despre profilul utilizatorului si despre tipurile de persoane pe care doresti sa le intalnesti nu putem furniza serviciile noastre:

Informatiile oferite de tine.
Pentru a deveni utilizator al site-ului Cuplari.ro, este necesara completarea formularului online de inregistrare, unde va putem cere sa ne furnizati informatii despre dvs., cum ar fi numele, prenumele, adresa dvs. de e-mail, sexul, data de nastere, detaliile locatiei dvs.

Cand iti completezi profilul, poti adauga informatii suplimentare, cum ar fi detalii despre personalitatea ta, stilul de viata, interesele si alte detalii despre tine, dar si continut precum fotografii sau videoclipuri. Pentru a adauga continut, cum ar fi imagini sau videoclipuri, ne poti permite acces la camera sau albumul tau foto. Daca alegi sa ne furnizezi aceste informatii, esti de acord cu prelucrarea lor.

Atunci cand te abonezi la un serviciu platit sau faci o achizitie direct de la noi (mai degraba decat printr-o platforma, cum ar fi iOS sau Android), ne transmiti noua sau furnizorului nostru de servicii de plata informatii cum ar fi numarul cardului tau de debit sau de credit sau alte informatii financiare precum si numarul de telefon. Daca va decideti sa achizitionati oricare dintre serviciile noastre VIP, va vom procesa informatiile de plata si le vom pastra in siguranta pentru prevenirea fraudei si pentru scopuri de audit / fiscal.

Daca contactezi echipa noastra de asistenta, colectam informatiile pe care ni le oferi in timpul interactiunii. Uneori, monitorizam sau inregistram aceste interactiuni in scopuri de instruire si pentru a asigura o calitate inalta a serviciilor.

De asemenea, procesam si continutul chat-urilor tale cu alti utilizatori, precum si continutul pe care il publici, ca parte a functionarii serviciilor.

Informatiile colectate cand utilizezi serviciile noastre.
Atunci cand utilizezi serviciile noastre, colectam informatii despre functiile pe care le-ai utilizat, despre modul in care le-ai utilizat si despre dispozitivele pe care le utilizezi pentru a accesa serviciile noastre. Pentru mai multe detalii, citeste in continuare:

Informatii despre utilizare - colectam informatii despre activitatea ta cu privire la serviciile noastre, de exemplu modul in care le utilizezi (data si ora la care te-ai conectat, functiile pe care le-ai utilizat, cautarile, adresa de referinta a paginii web) si modul in care interactionezi cu alti utilizatori (de exemplu, utilizatorii cu care te conectezi si cu care interactionezi, timpul si data schimburilor tale, numarul de mesaje pe care le trimiti si le primesti).

Informatii despre dispozitiv - colectam informatii din si despre dispozitivele pe care le utilizezi pentru a accesa serviciile noastre, inclusiv: informatii despre hardware si software, cum ar fi adresa IP, ID-ul si tipul dispozitivului, setarile aplicatiilor si caracteristicile dispozitivului, inchiderile bruste ale aplicatiilor, ID-uri de publicitate (cum ar fi AAID de la Google si IDFA de la Apple, ambele fiind numere generate aleatoriu pe care le poti reseta prin accesarea setarilor dispozitivului tau), tipul browserului, versiunea si limba, sistemul de operare, fusurile orare, identificatorii asociati cu cookie-urile sau alte tehnologii care pot identifica in mod unic dispozitivul sau browserul tau (de exemplu, IMEI/UDID si adresa MAC).

Informatiile pe care le primim de la altii.
Alti utilizatori pot furniza informatii despre tine pe masura ce folosesc serviciile noastre. De exemplu, putem colecta informatii despre tine de la alti utilizatori daca ne contacteaza in legatura cu tine (Google, Facebook, Yahoo).
Este posibil sa poti utiliza datele tale de conectare pe platforme de socializare (cum ar fi Facebook) pentru a-ti crea contul pe Cuplari.ro si pentru a te conecta la acesta. Acest lucru te scuteste de necesitatea de a-ti aminti inca un nume de utilizator si inca o parola si iti permite sa impartasesti cu noi unele informatii din conturile tale de pe retelele de socializare.

 

SCOPURILE PRELUCRARII.

Datele dumneavoastra cu caracter personal furnizate voluntar cu ocazia crearii contului de utilizator Cuplari.ro sau furnizate pe orice alta cale pusa la dispozitie prin aceasta pagina de internet sunt prelucrate de catre Cuplari.ro in urmatoarele scopuri:

Pentru a construi relatii sociale.
Utilizam informatiile furnizate de utilizatori pentru a aduce mai aproape oamenii interesati in a socializa si comunica intre ei, favorizand construirea de relatie sociale. Cuplari.ro va ajuta sa gasiti si sa stabiliti relatii cu persoanele care sunt de interes pentru dumneavoastra, printre utilizatorii site-ului Cuplari.ro. Utilizam datele de care dispunem pentru a va sugera persoane cu care ati putea dori sa comunicati si sa va imprieteniti.

Pentru a comunica cu dumneavoastra.
Utilizam informatiile de care dispunem pentru a va trimite mesaje de marketing, pentru a comunica cu dumneavoastra despre serviciile noastre si pentru a va informa in legatura cu politicile si conditiile noastre de utilizare. De asemenea, utilizam informatiile dumneavoastra pentru a va raspunde atunci cand ne contactati.

Pentru a promova siguranta, integritatea si securitatea.
Utilizam informatiile de care dispunem pentru a verifica activitatea si conturile, pentru a combate comportamentele daunatoare, pentru a detecta si a preveni spamul si alte experiente nedorite, pentru a mentine integritatea serviciilor noastre si pentru a promova siguranta si securitatea in cadrul serviciilor Cuplari.ro si in afara lor. De exemplu, utilizam datele pe care le detinem pentru a investiga activitati suspecte sau incalcari ale conditiilor sau politicilor noastre.

 

PASTRAREA DATELOR, EDITAREA SI STERGEREA CONTULUI.

Prin completarea datelor personale, fiecare Utilizator declara ca accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date Cuplari.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate conform legislatiei aplicabile, tinand cont de scopul prelucrarii, astfel cum a fost indicat in prezenta Politica de confidentialitate, de catre Cuplari.ro.

Editarea datelor.
Oferim o gama de servicii care va permit sa editati sau sa stergeti datele stocate in contul dumneavoastra de utilizator Cuplari.ro. Astfel, aveti posibilitatea ca accesand contul dumneavoastra de utilizator sa editati informatiile cu caracter personal, sa stergeti anumite elemente din continutul activitatii, cum ar fi sa stergeti fotografii si documente precum sau sa stergeti complet contul de utilizator Cuplari.ro.

Stergerea contului.
Atunci cand va stergeti contul, vom sterge ceea tot ce ea ati postat dumneavoastra, cum ar fi fotografiile, video, si nu veti mai putea sa recuperati aceste informatii ulterior. Informatiile pe care alte persoane le-au distribuit despre dumneavoastra nu fac parte din contul dumneavoastra si nu vor fi sterse.
In cazul in care ne solicitati stergerea contului dumneavoastra prin intermediul adresei site-ului, acesta va fi imediat dezactivat si eliminat complet in termen de 3 ani de zile.

 Stocarea datelor.
Stocam datele atat timp cat este necesar pentru a va furniza serviciile noastre sau pana cand contul dumneavoastra este sters - oricare situatie apare mai intai. Aceasta este o apreciere de la caz la caz, care depinde de factori cum ar fi natura datelor, scopul colectarii si prelucrarii acestora si necesitatile relevante, legale sau operationale, de pastrare a acestor date.

Datele cu caracter personal pot fi retinute pentru o anumita perioada de timp chiar si dupa ce dumneavoastra incetati sa folositi serviciile oferite de Cuplari.ro prin stergerea contului de utilizator. In acest caz, anumite date cu caracter personal sau toate datele cu character personal, vor fi pastrate pe o perioada de 3 an de la momentul stergerii contului de utilizator, cu exceptia situatiilor in care legea ne obliga sa stocam aceste date pentru o perioada mai mare. Dupa expirare acestor perioade, datele cu caracter personal vor fi distruse prin stergere automatizata sau, in cazul in care legea prevede un termen de stocare mai mare decat cel prevazut de prezenta.

Corespondenta cu echipa noastra de asistenta pentru clienti va fi pastrata pentru mai mult timp pentru a ne permite sa rezolvam orice intrebari ulterioare pe care le aveti, dar de obicei vor fi sterse in termen de 6 ani daca nu exista intrebari.

 

DREPTURILE UTILIZATORILOR CU PRIVIRE LA DATELE CU CARACTER PERSONAL.
In acord cu legislatia incidenta in materia protectiei datelor cu caracter personal, fiecare utilizator are urmatoarele drepturi:

Dreptul de a fi informat.
In calitate de utilizator al serviciilor oferite de Cuplari.ro aveti dreptul de a cunoaste tot ce se intampla cu datele personale avand posibilitatea de ale accesa oricand, de a le modifica si chiar de a le sterge.

Dreptul de acces la date
Utilizatorul are posibilitatea de a-si accesa propriile date care o privesc si sa isi exercite acest drept solicitand operatorului Cuplari.ro informare cu privire la datele colectate care sunt cuprinse si in prezenta Politica de Confidentialitate.

Dreptul de interventie asupra datelor
Utilizatorul are dreptul de a solicita, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea totala sau partiala a datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre Administratorul site-ului. Dreptul de a rectifica datele care sunt incorecte, inexacte sau incomplete poate fi exercitat accesand contul de utilizator. In cazul in care intampinati dificultati in exercitarea dreptului de interventie asupra datelor dumneavoastra va rugam sa ne contactati.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii.
Utilizatorul are dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal si poate contesta exactitatea datelor pentru o perioada in care este posibila verificarea corectitudinii datelor.

Dreptul de opozitie.
Utilizatorul are dreptul de a se opune in orice moment, printr-o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata, daca exista motive intemeiate si legitime, ca datele care il privesc sa faca obiectul unor prelucrari sau sa fie dezvaluite unor terti.

Dreptul de a nu fi suspus unei decizii individuale.
Utilizatorul are dreptul de a se adresa justitiei in scopul apararii oricaror drepturi garantate de lege, care le-au fost inculcate.

 

Versiunea 1.1 din 24 mai, 2018
jquery-ui-1.8.8.custom.min