Regulament Forum

Regulament forum

  1. Reguli generale.
  2. Reguli privind mesajele pe forum.
  3. Contul si profilul tau.
  4. Despre semnaturi.
  5. Datele tale personale.
  6. Moderatori.
  7. Anexe.

1. Reguli generale
Ca membru al forumului, ai acces nelimitat la serviciile acestuia, daca respecti regulamentul.
Ca membru, iti asumi raspunderea pentru ceea ce scrii, dar si pentru actiunile sale.
Nu poti avea mai multe conturi. Mai multe conturi atrage dupa sine penalizari majore.
Forumul nu este Chat. Mesajele fara informatii, continand doar replici seci, nu sunt permise.
Limbajul pe forum, ca si pe chat, trebuie sa fie de bun-simt, fara expresii licentioase, jignitoare, injurii si aluzii ofensatoare sunt de asemenea, interzise. Obscenitatile sau aluziile jignitoare in username sau in orice mesaj de pe site sunt interzise.
Cei care nu respecta acest limbaj si cei care jignesc alti membri ai forumului vor fi penalizati.
Pe forum, mesajele trebuie evaluate inainte de ale face publice. Utilizatorii trebuie sa aiba bun simt si sa respecte regulile de conduita.
Regulile forumului pot fi periodic modificate, asa ca revizuiti acest regulament periodic.
Respectati topicurile si subiectele de discutie, nu le amestecati postand mesaje diferite pentru topicuri diferite.
Administratorii site-ului nu garanteaza veridicitatea informatiilor aduse de utilizatori pe forum.
Intrebarile privind regulamentul, cat si sugestiile se vor trimite direct la administratori.
2. Reguli privind mesajele de pe forum
Inainte de a incepe un topic nou/discutie noua, verificati daca nu exista deja un astfel de subiect pe tema dorita, prin simpla cautare pe forum.
Titlul si descrierea mesajului trebuie sa fie clare, cat mai apropiate de subiect, care sa exprime ideea.
Mesajele trebuie sa contina cat mai multe informatii folositoare, pentru a fi sigur ca primiti un raspuns pe masura, la fel de clar si de prompt.
Daca doriti sa va exprimati parerile in discutiile deja existente, asigurati-va ca mesajele sunt la subiect, nu offtopic. Cele off topic vor fi anulate si sterse.
Nu este permisa postarea aceluiasi mesaj in mai multe topicuri din mai multe categorii.
Limbajul abordat in scrierea mesajelor trebuie sa fie civilizat si clar. Nu exagerati cu smiley-urile si semnele de punctuatie ca pe chat. Comportamentul specific chatului nu este recomandat pe forum.
Nu jigniti, nu amenintati, nu fiti violenti in limbaj, nu va bateti joc de ceilalti useri.  Nu ofensati pe ceilalti, adoptati un comportament civilizat. In caz contrar, se vor lua masuri impotriva voastra.
Nu sunt acceptate mesaje, semnaturi, imagini, poze ce promoveaza alte forumuri concurente.
3. Contul si profilul tau.
 Iti recomandam ca profilul tau sa fie completat in intregime.
O persoana va avea un singur cont, mai multe conturi vor atrage dupa sine penalizari.
In cazul in care ti-ai pierdut parola, o vei recupera dand click pe linkul cu „Ai uitat parola?”, din formularul de autentificare pe site sau contactand un admin.
Nu este permisa folosirea profilului pe forum ca metoda de promovare fara acordul cuplari.ro
Avatarul si/sau semnatura nu trebuie sa faca reclama sau sa faca aluzii publicitare.
Nu sunt permise imaginile indecente, obscene, anti-cuplari.ro, pe post de avatar.
Mesajele trimise cu scopul de a face SPAM sau publicitate nu sunt permise si vor fi penalizate.
Comercializarea, inchirierea sau orice alta metoda de transfer a contului de pe cuplari.ro unei alte persoane nu este permisa. Nerespectarea acestui fapt va atrage dupa sine inchiderea contului.
4. Despre semnaturi
Nu se permite afisarea linkurilor externe sau catre anunturi despre alte site-uri de matrimoniale, reclama sau promovarea unor materiale, fara acordul nostru.
Nu se permite afisarea de imagini, bannere, video etc. in semnaturi, fara acordul nostru.
Administratorii au dreptul de a modifica semnatura unui utilizator daca acesta incalca regulile forumului.
5. Despre datele tale personale
Adminii cuplari.ro si utilizatorii forumului trebuie sa aiba o relatie mutuala bazata pe respect. Adminii nu vor exploata informatiile tale personale.
Este probabil ca membrii forumului sa primeasca mesajeinformative cu privire la forum.
Forumul foloseste cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul tau personal. Aceste fisiere sunt folosite de toate site-urile cu o zona pentru membrii sai si au rolul de a te ajuta sa navighezi mai usor pe forum (sa ramai autentificat la fiecare vizita, sa vezi doar mesajele noi etc).
La inregistrare, adresa de IP este stocata in baza de date cuplari.ro.
Dupa inregistrare, trebuie sa activezi contul printr-un link primit pe emailul furnizat de tine. mailul de confirmare poate ajunge in dosarul de Bulk/Spam, este recomandat sa verifici si aceste dosare.
6. Moderatori
Moderatorii/adminii sunt cei care mentin ordinea si imbunatatesc conditiile de utilizare a forumului. Ei mentin un mers civilizat al comunitatii cuplari.ro
Moderatorii respecta regulamentul ca si orice alt membru al forumului, dar se asigura ca si utilizatorii inscrisi respecta regulile.
Moderatorii nu vor abuza de functia lor pentru ca altfel, este revocat statutul. In cazul in care sesizezi o actiune de moderare nedreapta, solicita lamurirea problemei prin sectiunea de sugestii sau nelamuriri, int-un limbaj clar si de bun simt.
Actiunile moderatorilor sunt inregistrate in baza de date cuplari.ro pentru a preveni abuzurile si pentru a urmari si recompensa efortul depus.
Moderatorii au dreptul de a: sterge, edita, uni sau muta discutiile sau mesajele de pe forum, in limitele si imprejurarile impuse de regulamentul prezent.
Scopul princiapl al adminilor este de a mentine forumul corect, civilizat si informativ, cu o comunitate mare si educata.
Moderatorii nu sunt obligati sa ofere explicatii pentru ceea ce fac. Este de apreciat cand explica anumite actiuni, dar acest fapt presupune timp si spatiu irosit.
Orice membru are dreptul de a contesta decizia unui moderator, daca il afecteaza si daca poate dovedi ca decizia este eronata. In cazul in care se insista ca decizia lui este gresita, desi nu se poate dovedi, contul utilizatorului reclamant va fi suspendat temporar sau permanent.
8. Anexe
Este binevenit un comportament si discutiile civilizate pe forum. Se presupune ca ati citit acest regulament si sunteti de acord cu el, in momentul in care activezi contul pe forumul cuplari.ro. orice sugestie este binevenita. Regulile nu sunt facute sa restrictioneze accesul, ci doar sa mentina forumul placut si de calitate pentru comunitatea cuplari.ro
Ne rezervam, totodata, dreptul de a modifica si completa regulamentul prezent fara a anunta in prealabil.

jquery-ui-1.8.8.custom.min