Cum să păstrezi o conversaţie interesantă cu o fată?

Cum să păstraţi o conversaţie interesantă cu o fată ca sa nu se plictisească?

Ia presiunea de pe umerii tai. Aceasta nu este o competiţie, şi nici nu eşti n proces. Fata care iti place este o altă fiinţă umană care are defecte si calităti ca si tine.

Relaxează-te, fii tu insuti. Dacă ea te place, va ncepe n mod natural sa-ti vorbeasca o dată ce sinte ca esti deschis şi disponibil pentru a asculta.
Pune ntrebări pentru a afla despre ei interesele ei, hobbyuri si obiective.

Baietii in mod natural incep să vorbească despre ei nşişi ca si cum ar fi intr-un interviu acordat fetelor pe care vor sa le cucerească. ncercă să eviţi această tendinţă. Intreab-o despre ea, şi după ce a terminat de vorbit, ea va ntreba despre tine.

Răspunde la ntrebările ei cinstit, dar ntr-un mod pozitiv, care pastreaza conversatia intr-o lumină placută si prietenoasă. Divulgarea informaţiilor cu caracter mult prea personal poate parea coplesitoare. Păstraţi răspunsurile clare si luminoase şi apoi, n loc să continuati să vorbiti despre tine, pune o altă ntrebare.

Aduceţi alte persoane n conversaţie n cazul n care lucrurile scapă de sub control. Implicarea altei personae care este n strnsă proximitate fizică ameliorează presiunea la care amandoi sunteti supusi.

*Subiecte de conversatie de zi cu zi, cum ar fi filmele, vremea, celebritatile, brf , mondenitatile sau stirile, pot ajuta la mentinerea unei atmosfere plăcute.
jquery-ui-1.8.8.custom.min