Mesaje de "La multi ani" de Sfanta Ana - Sms-uri de felicitare pentru Sf. Ana

Sa ne traiesti cu numele , iubita Ana , sa porti cu semetie aura-ti, coroanade fericire , dragoste si implinire,
La multi ani Ana!!!

Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca multe motive de a sarbatori. La multi ani ANA!!

Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii!Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta!Impidica-te-ai de sacul cu bani!Bate-te-ar norocul sa te bata!!! La multi ani draga Ana!

De ziua numelui tau , Anisoara , sa porti pe umeri doar povara norocului si frumusetii tale ,
Doar bucurie sa te-astepte pe a vietii cale.

Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros La Multi Ani multa sanatate, realizari si tot ce va doriti alaturi de cei dragi.

Draga Anisoara, sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porti, sa fii fericita, iubita si bucuroasa. La Multi Ani!

De ziua ta , eu iti urez , iubita Ana , sa fii de-a pururi campioana iubirii, fericirii si-mplinirii ,
Printesa bogatiei si maririi.

De ziua ta as vrea ca noaptea, sa nu cada prea devreme! iar daca va cadea ca sa iti aduca in dar un cer cu multe stele! si cea dintai care o sa cada, as vrea sa fie steaua mea! tu s+o privesti, ea sa iti sopteasca...TE FELICIT DE ZIUA TA!!!

La Multi Ani! Sfanta Ana sa te calauzeasca mereu, sa-ti dea un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire.

La multi ani cu sanatate, sa iti dea Domnul tot ce doresti, zile senine si fericire,
La multi ani, Ana , sa ne traiesti.

LA MULTI ANI! Norocul sa iti zambeasca in fiecare zi, sanatatea sa te acopere si fericirea sa-ti mentina zilnic zambetul pe buze!
La multi ani!

Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa fericesti pe toti in jurul tau cu bunatatea ta, dragostea ta si cu frumusetea sufletului tau!
La multi ani, ANA!!!

Toate florile din lume pentru tine Maria! Sa ai o zi superba si sa te bucuri de ziua numelui tau la fel cum aceste flori se bucura de lumina soarelui. La multi ani!

Scumpa Ana, daca toata lumea iti doreste ca aceasta zi sa fie una minunata, eu iti urez ca toate zilele ce urmeaza sa fie pline de bucurii si realizari astfel incat acest nou an sa iti umple sufletul de voie buna. La multi ani!

Iti urez ca ziua ta onomastica sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta iar in lume sa gasesti numai fericire. La Multi Ani
jquery-ui-1.8.8.custom.min