Sms-uri de dragoste la distanta - Mesaje de dor

Vreau sa fim iar impreuna, sa fim iar noi, amandoi fericiti, amandoi un cuplu! Mi-e dor de tine! Te iubesc!

Fara tine… ratacesc la intamplare si toate cararile vietii imi sunt pustii… Fara tine… sunt praf risipit inutil peste lucruri… Si dor si plecare… sunt Fara tine… Dragostea mea!!

In noaptea asta rece, in camera mea mica, ma uit la cerul intunecat si plin de stele si visez la zambetul tau dulce si la chipul tau drag.

De cand ai plecat sufletul mia secat,mie dor de ochii tai si de al tau sarut.As vrea acum in brate sa te strang si sa-ti spun ce mult eu te iubesc.In fiecare seara privesc la cer si ma rog la D-zeu sa mi te aduca inapoi ca tare dor imi e de tine.TE IUBESC INGERASUL MEU.

Cate stele vor muri fara sa simt? Cata vreme va trece fara sa te ating? Cate strigate de dor se vor pierde-n vant? Cate zile voi trai cu tine-n gand!

Cum sa-mi revin din durerea ce-o simt… cand tu esti plecata si nu simt nimic din ce-mi spui…

Mi-e dor de tine si nu am cui spune ca te iubesc si azi ca un nebun, stau singur numai cu durerea mea, in gandul meu e doar iubirea ta…

Intoarce-te la mine ca imi plange inima de dor…Intoarce-te la mine ca simt ca mor…Intoarce-te la mine pentru ca te iubesc enorm!

Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa. Asa ca atunci cand esti singura, adu-ti aminte ca cineva, undeva, se gandeste la tine!

Mi-e dor de tine,de zambetul tau,de privirea ta...de ce nu esti langa mine sa-mi alungi dorul din suflet?

Daca iti spun ca te iubesc, nu ar fi indeajuns daca nu ti-as spune ca te iubesc pentru totdeauna!

Te iubesc din tot sufletul meu de când eram copii si mi-e dor de tine cam 24 de ore în fiecare zi.
  Postat de nycu_didita la 21 august 2011 - 13:35  
Nu am persoană să-i spun că o iubesc nu am persoană cu care să vorbesc Nu știu de ce timpul trece repede nu am prieteni corecți serioși nu am cunoștințe cu care să petrec nu am decât simpli oameni care se prostesc Și nu se ânțelege nimic din imitarea și prosteala lor...pierdere de timp...de ce să fim dependenți de ce-i care nu știu să gândească ,de ce să fim dependenți de ce-i care profită de munca și gândirea altora ,de ce să fim dependenți de ce-i care nu știu ce vor ân dragoste*-*prietenie și viața lor ,de ce trebuie să acceptăm să suferim din cauza lor....dacă âți place textul și-l crezi interesant trimite-l mai departe cu același nume Didiță Neculai nycu...vă mulțumesc
  Postat de andrastanciu80 la 19 septembrie 2013 - 14:30  
Www.stirinoi.info
jquery-ui-1.8.8.custom.min