dan_totan, 48 ani, United States , Texas

Offline

Voteaza:
  puncte 0


Sint musician, violoncelist profesionist. Am patru diplome si lucrez la doctoratul meu in Statele Unite unde locuiesc cam 9 luni pe an. In Romania vin in vacante vara si iarna. Sint sensibil si serios, atent cu femeia iubita. Imi place sa ies, la filme, la restaunrante, la plimbare, cu bicicleta, la munte, la mare, etc... Nu imi plac fetele neserioase sau care nu stiu ce vor si astept aceasi atentie pe care o ofer. Incerc sa fiu disponibil si sa ascult, sa fiu prieten pe linga a fi iubitul femei mele.

Basic Info

Dan Totan
baiat
Rac
07 Jul, 1975
2013-06-15 01:49:18

Infatisare

190 cm
100 kg
verzi
scurt
saten inchis

Background

Doctorat
altele
Altele
1500
necasatorit
Nu

Personalitatea

Engleza
In centrul unui oras mare
Sarea si piperul
Sa calatoresc
Sa caut un film.
Ajung la timp
Tehnologie si calculatoare
Mergem la o cina romantica
Un copil
Sex in locuri neobisnuite
Nu beau niciodata alcool
Nu

Contact

United States
Texas
Denton
Necompletat

Despre mine:

37 de ani, in forma buna, destul de aratos :))), nu sint "lucrat"dar sint atletic, inalt si "solid". Sint "citit" si imi place sa absorb cultura. Nu sint un snob cu muzica pe care o ascult, daca e buna e buna... Am gusturi foarte diverse si prieteniile mele sint legate de oameni foarte diferiti. Imi plac animalele si sint implicat social in diverse asociatii din State pentru salvarea mediului si a animalelor. Sint un consummator avid de filme si seriale de televiziune. Sint foarte adaptabil si am o minte deschisa catre noi concept si idei.

Perechea ideala:

Caut o femeie buna, careia nu-i plac certurile si conflictele. Gusturile mele sint foarte variate dar as prefera sa gasesc pe cineva aproape de statura mea... Nu ma pot apropia de cineva daca nu simt o conectie mai profunda din punct de vedere intellectual, cu alte cuvinte prefer o femeie inteligenta si cu mintea agera si deschisa.

Prima intalnire ideala ar fi:

O plimbare intr-un parc cu o oprire la o cafenea. O iesire la un restaurant sau o cina. In orice caz un mediu propice unui schimb de idei deschis si fara preatentii sau asteptari exaggerate.

Hobby-uri:

Filme, seriale TV, muzica, Mersul pe bicicleta, trekingul pe munte, la mare, iesitul in parc, mersul la concerte clasice...

Muzica:

Orice e bine scris si cintat/interpretat: clasica, rock, pop, hip-hop, populara, NU manelelor :))).

Filme:

Sci-Fy, Drama, Comedii, Suspens, Actiune, Romantice, orice e bine facut si interppretat...

Carti:

Sci-Fy, Romane Beletristice, reviste de stiinta si tehnologie. Am citit de toate pentru toti: Sinkiewicz, Jack London, Maupasssant, Dumas, Zola, Dostoievsky, Rebreanu, Asimov, Brunner, Huxley,Kafka, etc...
jquery-ui-1.8.8.custom.min,jquery.uploadify.v2.1.4.min,webcam