liviun, 59 ani, Romania , Braila

Offline

Voteaza:
  puncte 654


Sunt un baiat bun: nu beau, nu fumez, nu cant la acordeon. ... nici macar nu m-am casatorit vreodata. :(Sunt un tip tenace, tandru si meticulos. Asadar imi plac lucrurile frumoase si bine facute. Imi plac sportul (practicat si privit), muzica, filmele, distractiile, documentarele, glumele bune, calculatoarele, stiinta si tehnica, dar si o viata sanatoasa de familie si plina de amintiri frumoase.Sunt deschis, sincer, sociabil, am ales lucrurile frumoase din viata, urasc minciuna si prostia, consider ca adevarata dragoste e cea care urmareste dorintele si nevoile cele mai profunde ale celuilalt.

Basic Info

Liviun
baiat
Rac
17 Jul, 1964
2011-12-09 21:05:36

Infatisare

173 cm
77 kg
caprui
periutza
saten inchis

Background

Studii universitare
altele
Inginerie
confidential
necasatorit
Nu

Personalitatea

Engleza
Intr-o casa la periferie
Un fluturas de noapte
Sa ascult muzica
Sa ma uit la un documentar
Ajung la timp
Nimic special
Ne plimbam prin parc
Doi copii
Muzica soul/blues/funk/rock
Beau alcool doar la ocazii
Nu

Contact

Romania
Braila
Braila
Necompletat

Despre mine:

Sunt un tip tenace, tandru si meticulos. Asadar imi plac lucrurile frumoase si bine facute. Imi plac sportul (practicat si privit), muzica, filmele, distractiile, documentarele, glumele bune, calculatoarele, stiinta si tehnica, dar si o viata sanatoasa de familie si plina de amintiri frumoase. Mi-as dori o partenera care sa se asemene in mare parte cu mine, iar acolo unde nu ne asemanam sa ne completam. Daca aceasta suna bine pentru tine te rog contacteaza-ma pentru detalii. https://www.facebook.com/liviu. niculai.9

Perechea ideala:

Dragalasa, copilaroasa, iubitoare, harnicutza, curatica, istetica. Mi-as dori o partenera care sa se asemene in mare parte cu mine, iar acolo unde nu ne asemanam sa ne completam. Cu suflet nobil, inteligenta, tandra, frumoasa, sincera, cu simtul umorului dezvoltat, intelectuala, matura. Sa-si doreasca o relatie seriosa si frumoasa, bazata pe dragoste adevarata. Daca aceasta suna bine pentru tine te rog contacteaza-ma pentru detalii.

Prima intalnire ideala ar fi:

In doi. In parc, la o cafea.

Hobby-uri:

Electronica, sport (practicat si privit), calculatoare, culinare, tehnica.

Muzica:

Anilor '70, '80, '90, latino, house, clasica.

Filme:

Fara violenta, comedii, romantice.

Carti:

Inteligente, istorice.
jquery-ui-1.8.8.custom.min,jquery.uploadify.v2.1.4.min,webcam